torsdag 31 maj 2012

Sista maj!

Hej på er! :D Och grattis Sverige för det första! Loreen var ju hur duktig som helst i lördags, kollade reprisen nämligen! :D

Hoppas allt är finfint med er! Här skiner solen utanför fönstret och jag ska stax gå ner till köket för att packa med en lunch, nämligen dags för sista college klassen idag och efter det så tänkte vi sätta oss i en park för att njuta av lunch och det fina vädret! Lite sol kan göra så mycket alltså, man blir så himla mycket mer positiv till allt.

Värmen och sommaren har alltså kommit hit, vilket resulterat i temperaturer runt 30 nästan var dag! Hur skönt som helst är det, med ända nackdelen att det är super humid här också, alltså väldigt fuktigt! Och det gör att man upplever 30 grader som typ 45, haha. Men jag välkomnar sommaren med öppna armar, finns ingen bättre årstid!  Så nu så upplever jag här ett fenomen som jag aldrig, men något smått undantag kanske, har upplevt hemma, nämligen att det är betydligt kallare i huset än ute. Man tar på sig en hoodie och långbyxor, vilket passar utmärkt inomhus där vi har aircondition på, och så öppnar man dörren ut och möts av våg av värme, kanske inte skulle tagit just en hoddie tänker man då, hehe.

Spenderade ju också helgen som gick i Boston, åkte lördagmorgon och kom hem sent måndagkväll! Och trots att några saker gick smått snett så var det en riktigt trevlig miniweekend och Boston var hur fint som helst! Väldigt annorlunda stad. om jag jämför med de städer här jag besökt innan! Där fanns ett jättevackert hamnområde där man bara ville slå sig ner för alltid, havet är ju något speciellt alltså. Samt väldigt många irländska pubbar, finns många irländare där så St patricks day ska vara hur stort som helst i Boston! :)
En liten summering av helgen är att vi kom dit, tog tunnelbanan till motellet och sedan så drog vi till hamnområdet och spenderade lördagskvällen där, avslutade också det hela med middag på en irländsk pub! På söndagen så besökte vi Harvard university, hur coolt och fint som helst! Samt the Quincy market, Beacon hill och stora parken som ligger mitt i staden. Måndagen så gick bussen hem vid tre men innan dess så hann vi faktiskt med en båttur i "skärgården". Var strålande sol och så satt vi där och stekte samtidigt som båten tog oss till två olika öar! Var egentligen en båt som fungerade som transport mellan dessa öar men vi bara satt kvar och så kunde man åka raka vägen tillbaka igen efter någon timme. Var två stycken riktigt vackra öar och hade vi haft tiden på vår sida så hade vi nog hoppat av och utforskat lite, men ja.

Slänger upp lite bilder från trippen här: Fler kommer senare!
Hörs! <3






















1 kommentar:

  1. Äntligen lite info och foto från Boston. Du har hållit oss på sträckbänken för länge... är van att kunna läsa bloggen varje kväll :) Jättefina bilder, ser underbart ut!
    Kram Mamma Mu

    SvaraRadera