söndag 25 mars 2012

Energidryck och tuggummi

Hej och godkväll på er! Söndagkväll redan, helgen går fort alltså. Ligger i alla fall här på rummet med datorn på magen och lyssnar på musik, tuggar tuggummi och dricker Rockstar, tack och lov så finns det här i staterna! ( Är väl antagligen här ifrån men jaja) Har haft en väldigt lugn söndag vilket har varit skönt. Tog en lång sovmorgon och hoppade inte in i duschen förrän lunchtid. Stax efter detta kom Gesa och hämtade upp mig och vi drog till downtown för att luncha på five guys, heaven on a bun säger jag bara! Satt där ett bra tag och efter detta så drog vi till Crumbs för cupcakes och sedan till DQ, ja. Finns inte så mycket att hitta på här förutom att äta. Nejdå, men ja. Det är ju helg eller hur?

Och efter detta så har jag inte gjort mycket mer än tagit en långpromenad. Var ju nästan tvungen till detta efter djävulsmåltiden!
Och gårdagen spenderades i New York föresten, jag & Line gjorde Staten island och åt en inte så god måltid på TGIF, Broadway. Rekommenderar inte Fridays i New York alltså, har varit där två gånger och båda gångerna så har vi lämnat besvikna!

Ha det fint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar