onsdag 4 april 2012

The Fantasticks!

Hejhejhej! Nu har onsdagen gått mot sitt slut och jag har faktiskt haft en toppendag, grymt härligt! Har ju varit och kollat på en show med barnen i New York idag så vid 11 tiden så skjutsade Jeff oss till tåget och vi hoppade på glada i hågen. Körde tågbingo på vägen in, lärde dem bilbingo ( ni vet när man kryssar för saker som man ser utanför fönstret) så vi beslutade oss för att köra det från tåget! Är dock tusen triljoner gånger lättare här än hemma för här ser man ju faktisk saker! Plan,ambulans, seven eleven, osv ser man på bara någon minut här! Minns att vi kunde sitta i timmar och leta efter sådana grejer. Vill man få det svårt här så får man istället skriva in saker som ko eller häst, något sådant har inte jag sett sedan jag kom hit!

Då vi landat på penn station så mötte vi upp deras mormor, åt på mc donken och sedan så drog vi till Snapple theatre för att kolla på " The fantasticks" Var en relativt liten teater, så ganska så mysig och intensiv stämning. Och jag måste säga att showen verkligen var fantastisk! Storyn var bra, de var duktiga på att sjunga och de var så otroligt synkade att det kändes riktigt häftigt att få sitta så pass nära och se det det hela. Är också den äldsta pågående showen i världen, då den varit på broadway sedan 1960! Och det som hände efter showen var också lite häftigt faktiskt. Kom ut från Toaletten och letade upp Barnen och mormorn och ser då att tjejen sitter i famnen på killen som hade huvudrollen i showen, Aaron Carter! ( Som bland annat är en känd sångare, bror till en av killarna i Backstreet boys, och som nyligen var med i Dancing with the stars här!) Han gillade A riktigt mycket och gav kidsen en massa komplimanger, han var riktigt trevlig! :) Men jag glömde kameran hemma så har tyvärr inga bildbevis.

Drog sedan hem och åt med barnen och Lori på the office. Och efter detta så har det bara blivit en chillkväll! Missade boxningen tyvärr.

Hoppas allt är fint med er!
Puss! <3



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar