måndag 11 juli 2011

11 juli

Tjenare! Måndag idag vilket betyder camp för barnen här. Så medan de är iväg på det så är man i stort sätt ledig från 9-tiden till 5-tiden, riktigt skönt! :) Har ju iof inte börjat jobba än, men ändå!

Var ute på promenad igår då jag skulle föröska hitta till Westfield centrum, men det gick inte riktigt som förväntat, eller jo, litet förväntat var det faktiskt. Jag hittade i alla fall inte ett dugg förutom ca 1000 amerikanska villor, och hett var det! Men lite roligt också. Upptäckte också att alla gator här är döpta efter staterna i USA, så här finns Florida st, Connecticut st, etc. Lite coolt. Och senare på kvällen då fam kom hem så tog vi bilen till centrum istället. Åt lite glass och kollade in alla häftiga affärer och restauranger. Tror här finns runt 20 matställen kanske, som serverar allt från mexikanskt till thai och kinesiskt. Här fanns också några ice cream bars vilka bara serverar glass i olika former och med olika tillbehör. En av dessa serverade tex glass mixat med kakor och godis. Så ville man ha M&M glass, ja då mixade de dessa med glass! Fanns också en kedja kallas crumbs, vilka endast serverade cupcakes i olika former! Vet dock inte om jag verkligen borde vara glad för detta! I stan finns också Gap, Banana republic och Victoria's secrets, betydligt mer än vad jag trodde! :)
Besökte också en Targets idag, en stor kedja där de säljer allt möjligt. Tyckte också att det var about time att köpa lite godis, och måste säga att jordnötssmör verkligen är stort här! Finns i allt från glass- mat till godis.

Snart så ska vi hämta upp barnen och senare ikväll blir det glass i city. Kan behövas när det är 30-35 grader här ute!


Köpte en snygg läder dagbok, en större plånbok vilket kommer att behövas för alla mina feta cash och lite candy! Kan varmt rekomendera Rese's peanut butter cups!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar