onsdag 9 november 2011

Waiting for a promotion

Tjena! Hoppas allt är fint? Här är det minsann fortfarande fina 20 grader, klarblå himmel och skinande sol! Tycker detta fina väder gör en så mycket gladare än den annars så dystra november mörkret. Okej, visserligen så blir det ju fortfarande mörkt här vid samma tid, klockan är 5 här nu och det är redan bäckmörkt ute! Usch. Men med solen i nacken om dagarna så kan man ju ladda batterierna då så håller man lite längre om kvällarna! :)

Idag så har jag och Line faktiskt varit ute och utforskat trakterna lite! Steg upp min vanliga tid, 8:30, körde och hämtade Line och sedan så drog vi till Summit för att kolla på jackor, Canada Goose jackor nämligen! Och för att komma dit så fick vi passera ett enormt berg/ kulle som hade en underbar utsikt! Man kunde till och med se New York skyline där uppifrån! Så på hemvägen så stannade vi där, varav de fina bilderna längst ner! Tänk att kunna sitta och dricka morgonkaffet med utsikten av New York långt borta i horisonten, de är värt lite det!

I Summit blev det tyvärr ingen jacka men lite annan shopping i alla fall, ett par jeans-leggings och en tröja! Och efter att vi var klara i Summit och i Mountinside, stället där berget ligger, så drog vi vidare till Union college. Skulle nämligen se vilka kurser de erbjöd där. Och vilken upplevelse det var! Tycker det var riktigt häftigt att besöka ett college och att få se hur det verkligen ser ut! Kan ju berätta att jag såg fler än en som åt hamburgare + pommes till lunch i cafeterian och att skolans gympasal till hög grad liknade den som är med i One three hill! Lite roligt.

Nu så ska jag nog kolla på en film, eller kanske dra till gymmet en runda. Känner verkligen för att göra något och tanken på att springa lite känns faktiskt inte allt för hemsk, får se vad jag blir av!

Ha det finfint! <3


Berättade ju att vi alltid måste trycka i vilket nummer vi står på i parkeringsautomaten, idag stod vi här! ( Var dock gratis just idag, men ja..)


20 grader och så hittar vi en hög med snö vid trottoarkanten. Oväntat!



Union College! Eller är det Haganäs?


Den häftiga gymnastiksalen!





Vet att jag lägger ut många foto på träd nu för tiden men det får ni ta faktiskt, är så otroligt vacker här i Jersey nu när hösten är här! Allting skimrar i rött, gult och grönt!


Mountinside!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar