lördag 28 januari 2012

Lördagkväll!

Hej och godkväll på er! Hoppas allt är fint! Sitter nu här på rummet ganska så seg efter dagens aktiviteter. Tror att jag än en gång har ätit liiite för mycket bara, får ta och sluta med det alltså

Drog ju i alla fall till the Watchung reservation vid 3-4 tiden efter lunch på Qdoba, känner att det stället får olika stavningar hela tiden förövrigt! Och det var sååå härligt att få spendera lite tid i naturen igen! Även om det, på det spår vi tog, hela tiden hördes bilar från den stora motorvägen! Men jag tror att det är lite annorlunda om man tar de längre sträckorna som vi planerar ta nästa gång, då går man lite längre in i reservatet så att säga! Men jätteskönt var det, och precis när vi kom dit så sa en Amerikanskt familj till oss att de aldrig hade varit så lerigt där som det var nu. Och nu i efterhand så känner jag väl lite, gå blåsippebacken i Näs vilken dag som helst på året och du får vara med om lerigare stigar! haha. Det var alltså inte så himla lerigt.

Efter vår lilla hike så drog vi hem och duschade och efter det så blev det faktiskt film, Man on the ledge, Jättebra! Rekommenderar starkt till alla som gillar lite action i mission impossible stuk, fast lite nedtonat! Och sedan middag på Cosimos! Skön dag och kväll! Men, nu blir det sängen för imorron så väntas en dag i New York tillsammans med Melanie och Line!

Godnatt! <3




Stötte på dessa filurerna precis i början av turen! Måste ha varit en 10-stycken! :)











1 kommentar:

  1. Hej! Det ser jättehärligt ut! Lite sol och så småningom lite vårgrönska så blir det kanon!
    Ha en bra dag i NY, hälsa M och L sågott!
    kram mamma

    SvaraRadera