lördag 25 februari 2012

Jumping no doubts, surfing the crowd

Halloj! Lördagkväll här och det viner om knutarna. Verkar som att allt det fina vårvädret är bortblåst, nu snöar här och blåser något enormt! Mindre roligt alltså, hur är vädret i Sverige? Har i alla fall precis lagt barnen och slutat jobba! Föräldrarna är nämligen på middag så jag fick passa barnen ikväll. Gjorde dock inte så mycket mer än att fixa en special gröt, med farinsocker, kanel, äppel och valnötter i , gott! Samt kollade på Shrek, började så sent som 7.30!

Och igår var det fredag vilket var sjukt trevligt. Åkte faktiskt till college med Gesa efter träningen för att signa upp mig för en klass där,  Contemporary American issues, vilket säkerligen kommer bli intressant på ett sätt eller ett annat. klassen börjar i alla fall i April och varar sedan fyra torsdagen framöver tror jag, så skönt det ska bli att ha alla credits fixade sedan, behöver nämligen ett antal skoltimmar, eller credits som det kallas, för mitt visa ska gälla!
Gårkvällen spenderades annars på bio, Wonderlust som var rolig! På Tacobell där man helt ärligt kan äta en taco för 2 dollar, typ 15 spänn! Och källen avslutades sedan i Gesas källare över en kall cola.
Och idag så drog jag, Line och Hanna till Bridgewater mall för lite shopping samt ännu en bio, haha. Blev This means war, som definitivt är sevärd! En actionrulle som innehöll både komedi & kärlek! Perfekt för oss också då  jag gillar action och Line och Hanna mer lutar åt romantiken! :P Och eftersom att vi var på Bridgewater så kunde vi också för första gången pröva på att gå på en Dine- in movie! Såg ut som så att man fick menyer och sedan så kunde man bara trycka på en knapp och så kom kyparen och man kunde beställa mat, allt från burritos, burgare & pizza till olika sallader, var rätt så grymt faktiskt! Ännu grymmare var också att vi hittade en 20 dollar sedel på mallet så vi gick in på bion för bara 2 dollar var, awsome ju!

Nu blir det nog lite Webbtv innan det är läggdags! Imorron så ska jag på ett au pair möte där även familjerna ska med. Detta hålls sedan på ett ställe där man kan åka rollerskates, lite häftigt ju! :)  Så det blir mycket amerikanska stereotype aktiviteter denna helg, dine- in bio, rollerskates, vad händer här näst tro?

Natti! <3




Lägger upp dessa finfina vårbilder tagna av min kära mamma! Antar att det är från blåsippe-backen  kanske? Älskar våren!  <3


1 kommentar:

  1. Hej,
    Vilken massa roliga saker du upplever, härligt att läsa om! Oh, jajamen visst kommer fotona från Blåsippebacken här i Näs! Tänk "snart" kommer de igen...
    Helt blå himmel & strålande sol ca 5 grader och bara lite lite vind. Dvs en underbar söndag framför oss.
    Många kramar
    Mamma

    SvaraRadera