måndag 20 februari 2012

Måndag!

Hejhej! Måndag här och jag ligger på rummet och kollar på tv efter en härlig sovmorgon,  är nämligen ledig idag! Är presidents day, eller days rättare sagt, så föräldrarna är är lediga idag och har dragit iväg någonstans med baren.Det tackar man för, haha! :)

Helgen här har annars varit riktigt skön den med! Drog ju till NYC i lördags tillsammans med Hanna och Elin och vi tog bland annat tunnelbanan till Brooklyn där vi strosade runt i solen och njöt av otroliga vyer! Gick nämligen mot Brooklynbridge och fick den mest fantastiska utsikten över Manhattan, sjukt vackert! Efter detta så strosade vi över Brooklynbridge och landade i downtown där vi tillslut hittade ett häftigt mexikanskt ställe att käka på. På vägen tillbaka till pennstation så besökte vi även sockerbit för svenskt godis, blev allt lite chockad när tjejen som jag trodde var amerikanare sade " vill du ha en påse" hehe. Men jättemysig dag i NYC blev det, kan inte annat än att älska den staden!

Och igår så blev det en chill-söndag som spenderades tillsammans med Gesa! Vi strosade runt i The Watchung reservatiton, så skönt att komma ut och gå alltså! Sedan käkade vi på bästa five guys och drog hem till Gesa för att kolla på Inglorious Bastards! Har aldrig sett den filmen men den var riktigt bra, lite annorlunda men det är väl Tarantinos trademark!

Lite bilder från helgen får ni här!






















2 kommentarer:

  1. Hej tjejen,
    Kändisarna drog till Westfield och du till NYC! Härliga bilder på Manhattan! Det gröna på tallriken brukar vara grönsaker men inte på din tallrik... Vad i hela världen är det du äter -färgämnesbomb eller? Hoppas det var gott :)
    Kram mamma

    SvaraRadera
  2. Hej Johanna.
    Snygga bilder!!!!
    Hälsar
    Jan

    SvaraRadera