måndag 6 februari 2012

Tonight's the night

Hejhej! Lyssnar på musik och surfar nätet innan det är läggdags. Jag kommer fortfarande ihåg, för kanske en 10 år sedan, då folk pratade om att " surfa på nätet" och man fattade absolut nada. Vadå surfa på nätet liksom? hehe.

Annars har vi haft en skön måndag här idag! 10 grader och sol så det är brillorna och skinnjackan som gäller! Riktigt behagligt! Har förstått att det är en temperatur-skillnad på en 20 grader här- Sverige ( småland) Hemma är det riktigt vinter alltså och familjen berättade att de väntas bli -20/ -25 inatt! Hoppas på att brasan inte brinner ut för det är väldigt, väldigt kallt! Då stannar man gärna inne alltså.

Idag har jag inte hittat på mycket mer än gymmet, tog det lite lugnt på cykeln idag pga knät, skype, tvätt och matlagning. Gjorde en tacokyckling, kyckling i tomatsås, som var lite av en chansning men den blev uppskattat av barnen här!

Vill också tacka mormor & morfar så mycket för det finfina brevet jag fick idag! Tack så jättemycket, det sitter nu uppe på väggen här! :)

Nej, nu är det nog dags att avrunda här även om klockan inte är så mycket.

Vi hörs! <3




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar