söndag 11 september 2011

9/11

Heej! Hoppas allt är fint hemma och att helgen har varit skön! Det är ju faktiskt redan i mitten av september nu, har sagt det innan och jag säger det igen. Tiden flyger förbi!

Idag så hade jag och Line egentligen gjort upp planer på att dra in till New York för att träffa upp andra au pairer där och strosa runt lite, faktiskt New york fashion week denna vecka! Men vi beslutade oss för att ställa in dessa planer på grund av datumet. Känns bara idiotiskt att åka in där just idag dag då de har terrorhot osv. Så istället så mötte jag upp Line imorse ( läs typ 1) för en powerwalk, slutade med att vi hade gått och stött på 3 parker! Började i en , gick igenom en annan, och slutade i en tredje. Inte så illa eller hur? Var i alla fall riktigt skönt att komma ut och röra på fläsket lite! Efter promenaden så drog vi för att möta upp Gesa vid Panera. Käkade en god, och faktiskt nyttig (!) lunch och satt och snackade ett bra tag. Bland annat om attackerna som hände nu för 10 år sedan, fortfarande svårt att förstå att något sådant kunde hända. Och nu när man bor så pass nära New York så känns det nästan ännu konstigare och intimare. De flesta i Westfield hade sin amerikanska flagga ute idag.

Efter lunchen drog Line hem och jag och Gesa fortsatte till Shoprite för lite sötsaker, blev cupcake och en munk, och sedan så drog vi och kollade på Contagious! Bra film men jag skulle väl kanske inte rekommendera den. Men def bra underhållning en söndag! Drog sedan vidare till Barns and Nobels, bästa bokaffären! Och till DQ för att låta en mini blizzard avsluta dagen.

En riktigt skön söndag alltså! Och nu så taggar vi till inför ännu en ny vecka! wohoo




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar