torsdag 8 september 2011

Redan torsdag!

Heej! Kan inte förstå att det redan är torsdag, känns ärligt talat som tisdag här. Jag antar att det är för att skolan började igår kanske, men skönt är det ju! :)

Gårdagen, första dagen i skolan för kidsen, gick riktigt snabbt måste jag säga! Är ju ledig 9-3 då skolan är igång och den tiden rusar bara iväg. Hämtade dem sedan och jäklar vad glada de var i sin nya klass och fröken! Systemet är annorlunda här än hemma på så sätt att de får nya klasskamrater och lärare ( fröken) varje år. Under hela skoltiden! Antar att det är på grund av det sociala, inför arbetslivet. Man vill lära dem att kunna anpassa sig och funka med de flesta. Vilket ju är bra! Men samtidigt så hamnar de ju med nya kompisar varje år, de är ju svårare att verkligen komma närmare sin klass och de i den. För och nackdelar med allt antar jag. Vet i alla fall att vi aldrig hade kunnat ha detta system back in Ryfors, med endast 14 personer i samma årskurs så blir det lite svårt!

Men ja, de var i alla fall sjukt glada med allt angående skolan. Roligt, men inte allt för vanligt. Kommer inte ihåg när man var nöjd med allt i skolan? Tom alla lärare? Kanske är detta lite vanligare i de lägre klasserna, hehe.

Jobbade rätt sent och stack sedan för att träffa upp bland annat Gesa, Line och Sofia på Starbucks. Snacka om nr 1 au pair stället i stan. De borde tacka oss!

Nej, nu så blir det körkortsteori, jag måste verkligen ta tag i det nu!

So long!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar