söndag 4 september 2011

Ocean city pics!

Här kommer lite bilder från Ocean city! Boardwalken där var verkligen sjukt fin. En morgon så hyrde vi cyklar och cyklade i solen med havet och stranden vid sidan om. Det var leva det! :)
Då vi först kom dit så var det, som med Cape may, väldigt tomt! Både på stranden och i hotellet. Sedan vid slutet av veckan så kom det fler och fler och helt plötsligt så var det smockat med folk! Var också så himla kul att se vad de sålde längst boardwalken. Det var liksom Curley fries with cheese, pizza, glass, curley fries. fudge, mer pommes, hemmagjord glass, hemmagjorda kakor,friterade oreos ( Ja, de sålde faktiskt det!) pizza, hot dogs, mer pommes,.. Och så fortsatte det, haha! Lovar att ca 85 % att ställena längst strandpromenaden sålde något man kunde äta! De sålde tom med chokladdoppat bacon, vilket bara var för mycket. Okej, vi är i Jersey här men ändå..

Badade också och jag måste säga att vågorna, eller snarare strömmarna, var sjukt starka! Var inga små vågor här inte. De sålde också något, eller gav ut "for free if you buy bla", som gjorde mig så jäkla förbannad. Nämligen krabbor! De gav ut gratis krabbor, som de hade fångat och målat skalen på, till folk som köpte bl.a Så sjukt så det finns inte ens.

Men, här kommer lite bilder i alla fall!



@ The beach



finfin grönska!


Detta var faktiskt inte i Ocean city utan i Wildwood! En annan semesterort, med en boardwalk, som ligger ca 30 min iväg från Ocean. Där åkte jag och A en åktur där vi fick världens finaste utsikt över solnedgången med havet, stranden och de två andra pirerna med nöjesparker i bakgrunden! Tog dock inte väskan ( med kameran) med på åkturen vilket jag ångrar bittert...








@ Night!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar