söndag 4 september 2011

Our idiot brother

Heeej! Hemma efter en vecka vid shoren och jag måste säga att det känns riktigt skönt. Trots att det var skönt att ligga på beachen, blicka ut mot havet och läsa en bok. Och att strosa längst den oändliga boardwalken och njuta. Men " There's no place like home" som killen sa när vi kom hem! Och ja, detta är ju faktiskt mitt hem nu. Är faktiskt så skönt att kunna isolera sig lite på rummet, stänga dörren och vara för sig själv. Det behöver man.

Kom hem vid 6-tiden, slängde väskan innanför dörren, får la packa upp imon, tog en dusch och drog sedan iväg på bio med en ny au pair, Gesa och Beto! En au pair av manligt kön som det tyvärr inte finns allt för många av här, lite synd det ju! Kollade iaf på Our idiot brother vilken var helt okej. Det var väl vi och 5 andra i salongen, var läskigt lite folk där ikväll! Och det är ju ändå lördag. Men jag antar att det är för att det är " sommarens sista helg här" Som de kallar det själva. Helgen innan skolan och vardagen drar igång. + att det faktiskt är långhelg här, på måndag är det nämligen Labor day här, vet inte exakt vad det innebär förutom semester! Och det tackar man ju knappast nej till! :)




Haha, här får ni en bild på ett korvställe vi åt på som kallades "the dog house". Vilket alltså betydde att vi även fick maten i dessa hundskålar. Gjorde ju en inte precis hungrigare då man fick se maten komma ut i dessa. Men innovativt, det måste jag ge dem!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar