måndag 26 september 2011

Brev från Sverige! :D

Hej Hoppas allt är fint hemma! :) Här så fortsätter högtrycket, 30 grader idag så det är bara att ta fram shorts och flipflops igen och acceptera att hösten kommer sent i år, men värre saker har hänt helt ärligt!

Dagen börjades med att förbereda barnen till skolan, som vanligt, och sedan så blev det gymmet med Line, också som vanligt ju! haha! :) Älskar att vi har gjort en rutin av det, vi ska banne mig hålla oss trimmade i år, trots dieten a la Amerika, som inte är så speciellt snäll mot kroppen!
Vi körde sedan till ShopRite i Garwood och sedan hemmåt där jag skypade med bästa familjen! Blev sedan lite gamla avsnitt av gossip girl, säsong 5 började ju idag! :D Och efter det så blev det skype med Elin, väldigt länge sedan, så riktigt skönt att ta en catch up! :)

Gick sedan och hämtade barnen och då jag kom hem så låg det ett paket och väntade på mig hemma, från familjen! :D Oboy och plockgodis! <3 Studentkatalogen från haganäs och svenska tidningar, det var ett tag sedan ärligt talat! Blev jätteglad! :)

Den lediga kvällen har spenderats med tv:n! Gossip girl, så bra! Och nya serien med Rachel Bilson, Heart of Dixie! Måndagar är bästa tv- serie dagen här, lätt! Och med ett glas oboy och godispåsen i handen så blir denna måndagskvällen svårslagen ärligt talat, kvalitetstid in my <3!



<3


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar