fredag 12 augusti 2011

See the world in green and blue

Har annars varit en riktigt skön dag idag med lika härligt väder som igår! Skinande sol men inte obehagligt varmt, nice det! :) Och om jag inte sagt det inte så är det världens bästa känsla att glida på vägarna här med vindrutan nervevad och med go musik på! Då lever man! :D

Måste också berätta vad jag såg igår då jag lämnade A på gymnastiken. En av tränarna på gymnastiken gick nämligen omkring med världens största bandage, eller en skena var det kanske, samtidigt som hon hjälpte barnen med att göra överslagshopp och snurra på bommen. Hur komiskt är inte det!? hehe. Det var kanske lite roligare live då, men komiskt var det! Var också en idiot till förälder där. Kanske låter lite väl att säga men det är ärligt talat sanningen. Det var nämligen en mamma där som under hela passet( 1 1/2-2 timmar) satt och läse bok/kollade på sin son/dotter när han/hon tränade. Helt okej det ju! Förutom att hon för det första hade sin dotter i bilen utanför hela tiden! Vilket är olagligt här till och med. För det andra så hade hon även sin labrador i bilen! På förarsätet tom, och för det 3:e så hade hon bilen på under hela passet! Blev så himla irriterad. Stackars barn, stackars HUND! Och stackars miljön! Pantad kvinna!



Efter kickboxnignspasset imorse så lyxade jag till det lite med en rostad bagel + creme cheese! Bästa!

Måste verkligen besöka bagelshoppen snart igen för en brunch! Var ett sådant typsikt amerikanskt diner där man kunde köpa både pankakor, bagels, muffins och annat gott till frukost!


Ikväll så käkade vi tacos till middag! Äntligen lite riktigt traditionell och god fredagsmat! Saknar det! Gjorde även guacamole till! Bilden visar vad jag mumsar på nu, fredag ju! :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar