lördag 8 oktober 2011

HejsanHejsanHejsan


Hejsan! Fredagskvällen spenderades med Line & Jenny först på Paneras, deras tomato soup in a bread bowl är så jäkla god! Och sedan drog vi till Starbucks för lite efterhäng där. De borde verkligen ha au pairrabatt där, lätt att en 75% av deras inkomster kommer från just au pairer.

Och dagen idag har för det första bjudit på 29 graders värme och klar himmel! Men bin och allt, sjukt i oktober ärligt talat! Kommer ju lätt bli en ganska så kort höst här! :)

Mötte i alla fall upp Line & Jenny på starbucks, efter en alldeles för lång sovmoron. Gick sedan till Swirl Wirl för frozen yogurt ute i solen! Gick och kollade lite i butikerna här och sedan så drog de hem och jag mötte upp Gesa i parken i downtown. Hängde där ett tag och bevittnade inte bara ett utan 2 bröllop! Okej, inte själva Ceremonierna då, de stod för långt bort. Men vi såg brudparen, brudtärnorna och alla uppiffade gäster komma gåendes i alla fall! Och så satt vi och lyssnade på den fina musiken.

Stack sedan och åt god mat på den bästa mexikanska restaurangen i stan, Quadaba, och sedan drog vi till DQ för en Sunday. Och sedan hem för att spy, nej men jäklar vad mätt jag är!

Nu blir det i alla fall duschen och sedan bio i stan. Jag och Gesa ska kolla Lejon kungen i 3D! :)
Ha en skön fortsatt helg!











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar